Bavarie Bier

Bavaria

Bavaria pils is geliefd vanwege zijn uitzonderlijke frisse en niet bittere smaak. Het geheim? Bavaria gebruikt zuiver mineraalwater uit eigen bron, superieur mout uit eigen mouterijen, de passie van de brouwers en zo’n 300 jaar ervaring.

Kroon Bier

Kroon

Kroon is een even eigenzinnig als toegankelijk bier. Door kenners omschreven als een zuiver, doordrinkbaar pilsener met een vleugje bloemen en hop in de neus. Kroon pilsener: lage gisting,5% alcohol, bitterheid en kleur goudgeel. Het is verfrissend, licht fruitig,licht hoppig en heeft een milde bitterheid.

Untappd

Untappd

Ben je een speciaalbier liefhebber, kijk dan eens naar Untappd. Deze ‘Social Drinking App’ registreer je de verschillende bieren die je drinkt en deel je je bevindingen met je vrienden.

La Chouffe

La Chouffe

La Chouffe is een niet gefilterd blondbier dat nagist. Het is aangenaam fruitig, gekruid met koriander en heeft eenlichte hopsmaak.

Duvel Bier

Duvel

Duvel is een 100% zuiver en natuurlijkbier, zonder additieven of bewaarmiddelen. En dat verschil proeft u onmiddellijk. Zijn verrassend hoog alcoholvolume (8,5%), enorme schuimkraag, delicate pareling en zijdezacht mondgevoel onderscheidt Duvel van de andere Belgische bieren.

Omer Bier

Omer

Traditional Blond is een overheerlijk bier van hoge gisting met nagisting op de fles, gebrouwen volgens een traditioneelrecept. OMER. dankt zijn fijn, fruitig aroma en subtiele bitterheid aan de nauwkeurig uitgekozen grondstoffen, zoals de beste gerstemout uit de Loirestreek en drie aromatische hopsoorten.