Verenigingen

Geen café kan zonder verenigingen. Wij ook niet. Het café is voor tal van verenigingen het clubhuis. 

Biljart vereniging

Op maandagavond hebben we een club driebanden. Een gezellige club waarin specifiek driebanden gespeeld wordt. Mocht u interesse hebben of wilt een keer een kijkje komen nemen, u bent van harte welkom.

Op dinsdagavond hebben we een club Libre in huis, ook hierbij bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen of u aan te sluiten.

Op donderdagavond hebben we biljartclub “Oefent sterk”, ook hierbij gaat het om Libre. 

Alle clubs spelen zeker om kampioen te worden maar voor gezelligheid is ook zeker plaats. Natuurlijk kunnen alle clubs nog leden gebruiken, komt u gerust eens langs welke club u het meeste aanspreekt. 

Overigen

We zijn nog op zoek naar mensen die willen darten. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Ook voor eventuele toernooien staan wij open. 

Spaarkassen

Cafe Buitenlust beschikt over 2 spaarkassen. Er wordt gespaard voor de carnaval en kermis. Mocht u interesse hebben om zich aan te sluiten kunt u informatie bij ons opvragen. Er is nog ruimte bij alle twee de spaarkassen.

Iedere week worden de spaarkassen geteld op dinsdagavond, hiervoor wordt een sluitende administratie bijgehouden en gecontroleerd.

Ook wordt ieder jaar een gezellige teermiddag/avond gehouden waar u volop voorzien wordt van een drankje en een hapje en waarbij u zeker niks te kort komt. 

Cafe Buitenlust

Spoordonkseweg 5

5688 KB Oirschot

0612750250

info@cafe-buitenlust.com

Facebook

Openingstijden

Maandag: 16:00 - 01:00 uur

Dinsdag: 16:00 - 01:00 uur

Donderdag: 16:00 - 01:00 uur

Vrijdag: 16:00 - 02:00 uur

Zaterdag: 14:00 - 02:00 uur

Zondag: 14:00 - 02:00 uur